JND Fotografie
 
 

Diensten

Familie fotoshoot:

Een leuke gezellige shoot op een locatie die u met u familie kan kiezen! Ook kan ik er natuurlijk een voor u kiezen. De shoot zal ongeveer 1 uur tot 1,5 uur duren. Vervolgens zult u de foto's digitaal aangeleverd krijgen. De prijs is inclusief reiskosten en de nabewerking. Deze prijs is voor een groep van 6 personen. Bij dit pakket zitten de gemaakte reiskosten (binnen 35km) en de nabewerkingskosten inbegrepen!

€150,-


Baby- en Kinder fotoshoot:

Een schattige en leuke shoot voor u baby/kind. Ook mag natuurlijk papa of mama erbij opstaan. Dit kan op een locatie die u kan kiezen maar ook ik kan er natuurlijk een voor u uitkiezen! Vervolgens zult u de foto's digitaal aangeleverd krijgen. De prijs is inclusief reiskosten en de nabewerking. Bij dit pakket zitten de gemaakte reiskosten (binnen 35km) en de nabewerkingskosten inbegrepen! De duur van de fotoshoot zal 1 uur tot 1,5 uur zijn.

€125,-


Zwangerschaps fotoshoot:

Je voelt je buik groeien. Een wens gaat in vervulling; je krijgt een kindje! Het is je eerste of tweede, of misschien wel je vijfde. Dit blijft altijd bijzonder! Met zwangerschapsfotografie kun je deze bijzondere periode vast laten leggen. Dit is het mooiste als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Dan is namelijk je buik op zijn mooist. Je hoeft natuurlijk niet je blote buik te laten zien! Ik vind het het belangrijkste dat jij (en je partner/kinderen) je op je gemak voelt. Ook hierin ben je eigen baas dus mag je een eigen locatie kiezen uiteraard kan ik dit ook voor u doen! Bij dit pakket zitten de gemaakte reiskosten (binnen 35km) en de nabewerkingskosten inbegrepen! De duur van de fotoshoot zal 1 uur tot 1,5 uur zijn.

€125,-


Babyshower- of genderrevealparty fotoshoot: 

Een babyshower- of genderrevealparty zijn natuurlijk mega leuk en vooral bijzonder! Het mooiste is natuurlijk om dit ook vast te leggen. Hier zijn natuurlijk een hoop emotionele reactie's van familie en vrienden, die altijd leuk zijn om later terug te zien! Graag leer ik jullie eerst kennen en wil ik jullie wensen weten zodat we het perfecte plaatje voor jullie kunnen schieten! Bij dit pakket zitten de gemaakte reiskosten (binnen 35km) en de nabewerkingskosten inbegrepen!

Prijs op aanvraag


Bruiloft fotoshoot:

Het moment is bijna daar, jullie gaan trouwen! Alvast van harte gefeliciteerd! De trouwdag is de dag die uit liefde bestaat en met liefde gevierd mag worden! Voor mij als fotograaf vind ik het de taak om deze bijzondere dag tot in de details vast te leggen. De keuze maken voor een bruiloftsfotograaf is een belangrijke en vooral persoonlijke stap. Jullie delen deze speciale dag met de fotograaf (natuurlijk ook met de familie en vrienden), en laat deze persoon heel dichtbij komen. Mede daarom hecht ik veel waarde aan onze eerste ontmoeting; we moeten ons er allebei goed bij voelen. Hierbij hoor ik dan ook graag jullie persoonlijke wensen zodat ik voor jullie de dag het beste in beeld kan brengen! Bij dit pakket zitten de gemaakte reiskosten (binnen 35km) en de nabewerkingskosten inbegrepen!

Prijs op aanvraag


Overige diensten/feesten:

Ook ben ik voor andere dingen dan hierboven genoemd beschikbaar, denk aan productfotografie, portretfotografie voor 18+ content en overige feesten. Neem hiervoor vrijblijvend contact op!

Prijs op aanvraag


Uurtarief:

Mijn uurtarief is €50,- per uur, dit is exclusief de gemaakte reiskosten en exclusief de nabewerking van foto's. Dit kan u bijvoorbeeld kiezen als u mij nodig heeft voor u magazine of overige grotere projecten.